06 52 42 12 75

   info@appelmanmassage.nl

Sportmassage

Sportmassage behandeling Appelman SportmassageSportmassage houdt de conditie van je spieren op peil en helpt bij spierpijn en blessures. Sport je intensief of belast je je lichaam regelmatig zwaar? Heb je een blessure opgelopen bij padel, tennis of duursport? Dan biedt een sportmassage echt uitkomst. Een krachtige lichaamsmassage richt zich op de conditie van je spieren.

De intensieve knedingen en strijkingen bevorderen de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd, hiermee kan spierpijn (grotendeels) worden voorkomen en de conditie van je spieren verbetert. Afvalstoffen kunnen namelijk stramme spieren, spierpijn en zelfs blessures veroorzaken. Blessures, pijn en kramp kunnen met deze behandeling worden voorkomen en het herstelvermogen van het lichaam verbetert. Tevens kunnen vermoeidheidsverschijnselen en spierpijn tegen worden gegaan. Pijn en kramp worden uit de spieren gemasseerd en deze behandeling is daarom heel geschikt enkele dagen na een intensieve training of wedstrijd.

Als je intensief beweegt en je lichaam vaak zwaar belast, is het verstandig jezelf met regelmaat een sportmassage te gunnen om de conditie van je spieren op peil te houden. Ook bij vermoeidheid en overbelasting biedt een sportmassage uitkomst en is door zijn ontspannende werking ook voor niet sporters aan te raden.

Wanneer is een sportmassage geschikt?

  • Bij vermoeide en stijve spieren
  • Last van pijn en kramp in de spieren
  • Dag na een intensieve training of wedstrijd
  • Verhelpen en voorkomen van blessures

 

Het effect van de massage

Blessures, pijn en kramp kunnen met deze behandeling worden voorkomen en het herstelvermogen van het lichaam verbetert.

Je mag een sportmassage niet ondergaan bij een spierscheur of ontstekingen.

Mijn massagepraktijk Appelman Sport- en ontspanningsmassage is gevestigd in Wognum. Klanten uit de hele regio zoals Hoorn, Zwaag, Opmeer, De Goorn weten mij te vinden. Maak een telefonische afspraak of stuur mij een whatsapp bericht via 06-52421275.