06 52 42 12 75

   info@appelmanmassage.nl

Medical Taping oplossing voor hooikoorts

Mensen die last hebben van hooikoorts (pollenallergie) kunnen baat hebben bij medical taping. Klachten als jeuk, verstopte neus, irritatie aan de ogen, tranende ogen, vermoeidheid, niesbuien en zelfs koorts komen voor bij mensen met een pollenallergie. Het lichaam vormt automatisch antistoffen tegen stuifmeel, maar bij mensen met hooikoortsklachten reageert het lichaam veel sterker. Er is sprake van een soort overreactie van het afweermechanisme waardoor de slijmvliezen veel meer slijm gaan produceren. Medical taping biedt in veel gevallen de oplossing

Behandeling tegen hooikoorts met Medical Taping
De tape die wordt aangebracht op de rug kan een kalmerende werking hebben op het bindweefsel. Het zenuwstelsel wordt via de huid door de tape geprikkeld. Een behandeling duurt circa 15 minuten. De tape blijft gemiddeld 6 dagen zitten, ook onder douche of in het water. Er kan binnen enkele dagen al een verbetering merkbaar zijn. Indien nodig kan de behandeling herhaald worden.

Werkt Medical Taping tegen hooikoorts echt?
Er is veel onderzoek gedaan naar de werking van Medical Taping tegen hooikoorts. Wij merken in de praktijk dat hooikoortsklachten verminderen. Wij krijgen zeer positieve reacties op de behandeling en het is zeker de moeite waard om het te proberen.

Kosten Medial Taping tegen hooikoorts
De behandeling met Medial Tape tegen hooikoorts kost € 20,-

Voor een afspraak kun je contact met ons opnemen via telefoon, email of een whatsapp bericht.

t. (06) 52 42 12 75
Contact via email.

Appelman Massage
Dennis Appelman
Kamgras 16 in Wognum