06 52 42 12 75

   info@appelmanmassage.nl

Uw masseur voor Wognum, Hoorn en omstreken

dennis-appelman-sportmasseurMijn naam is Dennis Appelman (1978) en ik ben sport- en wellnessmasseur. Geboren en nog steeds woonachtig in Wognum op enkele kilometers van Hoorn. Ik heb mijn eigen massagepraktijk aan huis in Wognum in Westfriesland, maar kan naar wens ook een sport- of wellnessmassage bij u thuis verzorgen. Dat gaat vanaf een behandeling van 2 uur. Ook is het mogelijk om een een bedrijfsmassage te boeken voor uw personeel, in veel gevallen is dit fiscaal aftrekbaar. Ik ben inmiddels alweer ruim 10 jaar actief als masseur.

Opleiding als masseur
In 2010 heb ik mijn diploma Ontspanningsmassage behaald en in 2014 mijn diploma Sportmassage. Beide opleidingen heb ik gevolgd bij ATS massageopleidingen in Hoorn.

Ervaren masseur
Ruim vier jaar heb ik de verzorging gedaan van de selectiespelers bij voetbalvereniging VV Spartanen in Wognum. Ik heb hen geholpen met sportmassage, (kinesio) taping en het voorkomen van blessures zodat ze fit het veld op konden. De selectie bestaat uit ruim 30 voetballers. Hierdoor heb ik veel ervaring op gedaan bij het behandelen van verschillende spierklachten en blessures.

Met cursussen breid ik mijn kennis op het gebied van masseren telkens uit waaronder Stoelmassage, Kinesiotaping en Cupping.
Zelf sport ik ook regelmatig om mijn conditie op pijl te houden en omdat het gezond en gezellig is.

Bel voor een afspraak met t. 06-52421275 (een whatsapp mag ook) of stuur mij een mail.
Graag tot ziens in mijn massagepraktijk in Wognum!